HONDENSCHOOL DVS / DTV
Voor hondenopvoeding en training op een positieve manier

SPONSOREN


Dierenspeciaalzaak winkelketen van 2017 en Dierenspeciaalzaak van het jaar 2014, 2015 en 2016!


Dierspecialist is dé dierenspeciaalzaak die staat voor service, professionaliteit en oprechte liefde voor dieren.
Bij ons vindt u kennis en deskundigheid op het hoogste niveau! 

Dierspecialist biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten. Van een kattenkrabpaal, hondenriem, konijnenkooi of dierenvoeding, bij ons vindt u alles voor uw huisdier. Natuurlijk alle bekende A-merken, maar ook bieden we ons Dierspecialist huismerk met stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige producten met een aantrekkelijke prijs.

Online dierenwinkel

Naast dit omvangrijke en speciaal geselecteerde winkelaanbod heeft de nieuwe Dierspecialist ook nog eens een online dierenspeciaalzaak met een collectie van 6.000 artikelen. Het is mogelijk om de producten direct online te bestellen. Haal eenvoudig uw bestelling op in één van onze dierenspeciaalzaken of laat de bestelling thuis bezorgen. Bestel op werkdagen voor 14.00 uur dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

De beste service

Dierspecialist doet er alles aan om de consument zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het ontbreekt de bezoekers aan niets. Een enthousiast team van deskundige medewerkers staat altijd met raad en daad klaar. Met de 5 Dierspecialist-zekerheden als een vanzelfsprekende garantie: deskundig advies, een verantwoord assortiment, betaalbare producten, betrokken en servicegericht personeel.


Pa Covers is fabrikant van diverse maatwerk zeilproducten voor vele toepassingen: afdekzeilen, vrachtwagenzeilen, bootkappen,voorzettenten caravans en verandazeilen. Onze zeilmakers kunnen putten uit een jarenlange ervaring die uiteraard goed van pas komt bij het maken van alle soorten specifiek maatwerk. Door deze ervaring en deskundigheid zijn onze zeilen dan ook wereldwijd te vinden. We werken zowel met PVC in alle soorten en kleuren, als met doek, zoals o.a. katoendoek, zonweringdoek, bootkappenstof,cabrioletkappenstof, stamoid, gaasdoek, PE-folie enz. Afhankelijk van het materiaal wordt het met hete lucht geseald ofwel gestikt. Naast het maken van nieuwe producten voeren wij alle mogelijke reparaties uit.